Cei trei magi de la Răsărit

In ciuda a ceea ce s-a scris mai sus, eu cred ca emisiunea a fost foarte instructiva din punct de vedere psihanalitic. Daca mai traia herr Freud cred ca si-ar fi schimbat radical teoria vizionand aceasta emisiune. Dar pentru ca nu mai traieste vine unchiul grigorie si-l corecteaza pe bietul Sigmund postuland asa: principala energie motivationala in viata nu este dorinta sexuala cum gresit-a inteles colegul cu pipa si spielhosen, si cum a incercat si Marius sa ne sublimineze visele prin cerceii doamnei Badescu…, ci ciolanul! Iar aici, contrar asteptarilor si normalitatii, domnul deputat de dambovita a fost cel care si-a dezgolit ciolanul… Discret si erotic, ca un striper politic, care asteapta ultima bacnota strecurata sfios in spatele elasticului electoral. Iar show-ul a fost pe cinste si a meritat toti banii si toate voturile.

Mie nu mi-e rusine cu domnul Danut SRL pentru ca ma reprezinta, deoarece a demonstrat ca stie meserie, simte ritmul si atrage voturi. In schimb mi-e rusine cu cei 2.490.000 de romani din SUA si Canada care n-au fost la show si care au ratat sansa de a avea si striperi din diaspora in parlament. De asta se lupta doamna Badescu in Italia ca sa-i uneasca pe toti romanii din diaspora (ca Mihai Viteazul sau Gigi Becali, el avand oricum drept de copyright asupra voievodului…) cu festivaluri, mici, bere si sarmale, singurele arme care pot cuceri definitiv si gastronomic pe dusmanii care nu ne vor uniti si puternici intr-un stat suveran si independent in afara granitelor. Cam al 41-lea judet al tarii, unde domnul Liga sa fie inscaunat ca primul cneaz al tuturor romanilor mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi… iar toti care-l vor vota vor primi un vot pe emisfera dreapta si nimeni sa nu poata emigra sau repatria fara sa aiba stampila acesta adica numele partidului sau numarul numelui lui. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul partidului. Caci este un numar de cont. Si numarul contului este: … dar despre asta intr-o revelatie ulterioara!

Cat ce priveste pe celalalt invitat, domnul Teicu, acest compozitor bronzat la halogenul asociatiilor si federatiilor din statele unite ale cosladei, castelionului, madridului si aragonului, mi s-a parut destul de depasit politic, ba chiar depasit emotional de domnul deputat care nu-l lasa sa acordeze predicatul cu subiectul. Iar asta dintr-o invidie profesionala bolnavicioasa care nu poate suporta pe cei care-si acordeaza notele gramaticale dupa ureche. I-as recomanda domnului Teicu sa se apuce de cules capsuni si bricolaj, ca sa-i intelega mai bine pe cei pe care vrea sa-i reprezinte in parlamentul european si in cel din burkina faso! Nu vreau sa fiu rasist dar mi s-a parut suspect de bronzat ceea ce imi intereste suspuciunea ca the next target va fi uniunea africana si desertul kalahari!

Noroc cu prezenta feminina a doamnei Badescu, pardon, care m-a tinut treaz desi mai visam din cand in cand… pentru ca altfel as fi adormit bustean doar cu lolek si bolek. Marius, sa mai inviti doamne in emisiuni, asa mai digestive, ca sa ne treaca timpul mai usor cand celelalte doua scaune raman doar elemente de decor… Dar nu pe Alina Mungiu! Ce vrei sa ne-apucam sa gandim si sa nu mai muncim?

PS: pe cand un Cadillac si-un apartament in downtown? Daca vrei, te pun in legatura cu Pepe… Sa vezi atunci audienta!


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s