Hai la revoluție!

Cand sa se intorca mai bine unchiu grigorie, la propriu si la figurat, prin gulagul acesta, ce sa vezi, insurectie forumista in toata regula. Nu mai poate omul sa se intoarca linistit din concediu, ca pasoptistii de ziua a saptea isi fac planuri marete ca la ‘89 (sic!) iar unchiu grigorie trebuie sa ofere consiliere politica partizanilor din celelalte zile… Mie de obicei imi place la revolutie, pentru ca intotdeauna ai ocazia sa dai kilometrajul la zero si nu se prinde nimeni cati km reali ai la bord!

Dintre toti revolutionarii care si-au dat cu nickname-ul pe-aici cel mai mult m-au improsionat fratii ludovicieni si carlisti (probabili ca sunt din aceeasi casa regala…) si care au chef s-o puna de-o revolutie marxista de ziua a saptea sau fara de zi, adica Sabbath free! Nu-i rau deloc, chiar se simte nevoie de schimbare, dar daca tot e schimbare s-o stim si noi!

Oare cum de-au uitat fratii jderi ca orice revolutie isi devoreaza copii. Si mai ales in buna traditie damboviteana, unde revolutiile sunt facute dupa ureche… iar victimele sunt cam intr-o ureche… Si daca tot au amintit ei de Dynamis si daca sapa mai adanc oare n-or sa descopere niste revolutionari d-astia sadea si plini de dynamism care in numele libertatii, fraternitatii si egalitatii si-au dat mana cu monarhistii de pe Negustori si-au avut grija sa-l faca pe Edi sa se simta ca ultimul Ludovic pe butucul de pe Batistei … ? Si care, culmea, intamplator si providential, erau chiar fratii lui de dynamita care-l indemnau la insurectie denominationala, adica un fel de complot marsav orchestrat impotriva lui, de care vorbea fratele Ludovic marturisitorul! Asa ca eu sunt foarte sensibil cand aud de indemnuri d-astea inflacarate la non-denomination si mai ales din partea celor care se ofera! Mai stiu eu de unii care-au vrut sa-l faca pe Unul imparat…

Acum trebuie sa ma retrag ca imi expira contul la internet. Dar revine unchiul grigorie in curand si cu alte aplicatii si cimilituri despre revolutii si miscari de mase. E tare de tot subiectul si foarte actual!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s