Non-denomination sau Name-denomination?

Ludovice, Ludovice, pentru ce ma dezamagesti? Pai asa te adresezi unchiului tau? De-a lungul timpului am avut lungi si serioase polemici cu distinsi forumisti de prin gulagul acesta dar nici unul din ei nu m-au trimis politicos in bratele lui ucigal-toaca, si prin extensie angelica, chiar la mamicuta lui! Pai ce faci, nici n-ai inceput bine revolutia si te-ai trezit in domnia terorii? Sau a bascaliei cum iti place s-o motivezi? Asculta aici Le Petit Robespierre, inainte sa te apuci de treaba, ia putin aminte la sfaturile lui grigorie (din) basarab catre fiul sau ludovleac reformatorul.

M-ai dat gata cu chestia cu non-denomination-ul. Creadeam ca esti mai competent decat pari la a doua vedere. Pai tu nu stii micule iacobin ca non-dnomination este o alta forma de denomination? Faptul ca s-au impaunat cu particula non, aste nu-i face mai putin denominationali. Asa e, n-au numele, eticheta, ism-ul din dotare dar in rest ograda este identica. Asa ca pe revolutionaria voastra n-o intereseaza un non denomination ci un NAME-DENOMINATION, cu un nume rezonant ca Edi Constantinescu, pe post de advertiser pentru a nu stiu cata denominatiune printre o gramada de altele, cu sau fara nume. Chair asa de naiv il crezi pe Edi? Fratiorul meu pasoptist, uite ce-ti spune tie unchiul grigorie in premiera: Edi a avut ocazia prielnica de non-denomination back in ‘90 dar a refuzat sa faca pasul. Stii si de ce? Nu lipsa curajului sau teama de goblini l-a determinat sa nu se aventureze ci futilitatea unui asemnea demers. Ca sa nu-ti mai spun ca dupa o vreme, doua vremi si-o jumatate de vreme, unii din fratii care stigau libertate, egalitate, fraternitate, de fapt cei mai revolutionari dintre ei, au muscat mana care-i hranisera. Sau ca sa-ti traduc in limbajul lui Base, i-au dat teapa, asa cum o sa faci si tu peste cativa ani cand dintr-un motiv sau altul, Edi n-o sa-ti mai para atat de spectaculos, deschizator si intelectual.

Coane Gogule, Edi are un alt rol decat cel pe care doresti matale sa-l oferi. Daca ai fi inteles cu adevarat despre ce vorbeste el in propozitie acum ai fi facut ceva in sensul celor scrise de forumistul Prietenul si nu recrutare de tip Amway!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s