Ocolul Pământului în 80 de Sabate

Ce se mai complica baietii astia cu lumini si umbre. De exemplu, baiatul din Timisoara nu poate sa tina sabatul din cauza fratilor din Chicago, care la ora cand el tine sabatul in Timisoara 2 sau 1 ei sa lupta cu traficul pe Michigan Avenue, si se mai opresc in drum si pe la Wall Mart sau K-Mart, deci cumpara si vand, si asta fara sa aiba semnul fiarei… Deci pana la urma chiar se poate.

Pai nu-i asta o veste buna, ca daca se da decretul duminical il pot fenta pe Papa B16, ca daca la el la Vatican e duminica, la mine-n California, de exemplu, e sabat, deci eu tin cu ajutorul legii duminicale chiar sabatul? Noroc cu baietii astia care-au descoperit ca pamantu-i rotund iar spatiul relativ, ca-n sfarsit ma pot si eu relaxa-n sabat, ca eram asa de obosit cand trebuia sa-l tin intr-un singur loc. Acum daca il pot tine peste tot, nu-i asta o binecuvantare? De exemplu daca-l tin in spirit la Honolulu, desi fizic poate ca sunt la Peretu, oare nu este minunat lucrul acesta? Si uite asa avem un sabat permanent si nici nu mai trebuie sa muncim, pentru ca s-ar putea sa calc sabatul la Madrid, daca eu muncesc in Malibu, pe plaja, la adunat scoici.

Asa ca pentru mine asta este o eliberare de sub robia sabatului iar de acum incolo am sa-mi spal masina-n fata casei pentru ca in alt parte este vineri sau dumninica, deci nu pacatuiesc pentru ca timpu-i relativ, pamantu-i rotund, spatiu-i infinit iar baiatul din Timisoara-i genial! Bravo Al, esti persipace ca ocolul pamantului in 80 de sabate! Eu zic sa ma tragi cateva ture prin jurul pamantului, dar in sens invers, ca sa vezi ce iese. Exact ca Superman cand s-a suparat ca i-a murit gagica si s-a invirtit ametitor in jurul pamantului pana a dat timpul inapoi si fata a inviat, ma rog, s-a trezit cu cateva secunde inainte ca sa moara. Eu zici sa te invarti si tu la fel si poate ajungem inapoi la geneza, iar daca te straduiesti mai tare poate reusesti sa ajungem exact inainte de cadere, deci in sabatul ala permanent, fara pacat si probleme si atunci ne-am scos, o sa stim exact cum trebuie si cand trebuie tinut sabatul.

Concluzia: fratilor, incercati sa tineti sabatele din alte tari ca pe-alea din tara voastra le tin fratii din alte tari. Adica ceva de genul, daca voiti ca altii sa va pazasca sabatele, paziti-le voi lor!

Sabat vesnic!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s