I’m back, again!

Deci pentru toți cei care suspină și gem din pricina tuturor urâciunilor care se săvârșesc pe blogurile patriei noastre trebuie să le spun că răbdarea lor este foarte apreciată și că suferința se va sfârși-n curând. Grigorie is back! Da’ cum el încă depinde ontologic de băieții cu multe perspective dar puțini oameni, de aceea, din solidaritate pentru problemele lor, a intrat și grigorie în silenzio stampa. Asta însă pentru puțină vreme. De săptămâna viitoare, suntem anunțați politicos , băieții vor fi back, again, cel puțin pentru trei luni. Asta e o veste bună, mai ales pentru grigorie care deja a uitat să scrie și-a început să fie atacat de fundamentaliștii lui Graur cu literele și gramatica limbii aromâne. Niște fameni! Deci stimați frați și iubite surori, mai aveți puțintică răbdare și veți primi o răsplată mare…

„M-aţi scos din foame, domnule!!!”

Reclame

4 gânduri despre „I’m back, again!

 1. ce bine ca isi revine situatia la normal, mai sa mor de pamfletitie(moarte cauzata de lipsa severa a pamfleturilor de duh si foarte gustoase) .Das ist sehr gut! Wilkommen züruck !

 2. get a life, Grigore…
  Pe bune, get a life, si fa ceva folositor pentru societate, ca de bagatori si scotzatori de seama e plina planeta. In rest, get a life… Cred ca ma repet deja cam prea mult, dar nu ma pot abtine.
  C

  • ce vorbesti! e plina planeta? sa stii ca bantui prin blogosfera destulisor si asa pamfletar de soi , inca n-am intalnit. Ias da premiu !cand s-or coace (premiile) o sa am grija.
   si sa nu te puna primavara sau noaptea sau altcineva sa zici ca ii tin partea ptr ca il stiu din viata reala , ca te inseli. Nu-l stiu si nici nu ma zbat sa aflu. Important e ca le zice bine.
   Dar matale probabil esti dintre cei sfinti , care nu rad prea mult ca sa nu ´arza in iad?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s