Islamofilia

Chiar nu înțeleg de ce toți americanii mici și mijlocii au sărit în sus, că cică, vezi doamne, islamicilor iar le-a venit chefu’ de cuceriri și vor să tranforme-n pașalîc o clădire dezafectată din Lower Manhattan. Da’ e numai justificată această dorință având în vedere faptul că respectiva clădire fusese deja dezafectată și revendicată încă de la 9/11 atunci când un motor de avion s-a înfipt brusc și simbolic în ea, exact așa cum se plantau întâmplâtor și drapelele de luptă ale ienicerilor pe cetățile voievozilor noștri antiotomani. Care voievozi, conform teoriei domnului profesor, au reușit să-i oprească pe frații musulmani pe undeva pe la porțile Europei.

Sună foarte patriotic dar complet derutant iar asta din două motive jenant de istorice: 1) turcii n-aveau chef să cucerească țările române pentru motivul duios că, de fapt, erau deja cucerite deci era inutil să mai dea-n reluare cucerirea atâta vreme cât otomanii jucau mai mereu în deplasare și b) drumul islamiștilor spre inima Europei nu prea trecea prin țările românești, din motive lesne de înțeles: nu tu autostrăzi, nu tu parcări, nu tu WC-uri cu bideuri, nu tu șosea de centură cu fetele de la Bobâlna, ci pe axa Belgrad – Buda (ce v-am zis eu) – Viena. Așa că românii s-or fi caftit și ei cu turcii pe la Rovine, Călugăreni și Vaslui dar până la urmă unde-i turcu’ și pistolu’, adică ne-au îngrâmădit de tot. Iar dovada supremă că încă suntem cuceriți definitiv este această minunată colecție de nestemate lingvistice: alișveriș, baclava, bacșiș, belea, cârpaci, chilipir, chef, ciorbă, dandana, degeaba, derbedeu, iahnie, hatâr, habar, lichea, mahala, maneá, pușlama, rachiu, sarma, susan, tertip și zaiafet. Și ultimele pe listă, cu voia dumneavoastră (a unui cititor vigilent), rahat și sictir!

Dar să ne întoarcem la moscheele noastre unde, după nouă ani și jumătate de la defrișarea masivă de zgârie avioane din zona cu pricina, vine urmașul piloților spahii, care s-au împrăștiat evlavios printre etajele de la WTC, și dorește să facă o reparație morală în cinstea celor care n-au apucat să termine de nivelat toate cladirile din perimetru zero. Deci primul imam al Manhattanului compleșit find de câtă suferință există-n NYC  s-a gândit că n-ar strica să-i împace pe creștinii și evreii din localitate plantând în zonă un Mall interconfesional musulman pe nume Cordoba House. Adică să ridice o casă comemorativă în cinstea eroilor căzuți la datorie pe data de 9/11. Mă refer la cei de rit musulman că pe ceilalți are cin’ să-i plângă și să le facă pomeni. Nu cumva parcă intră puțin cu moschea-n ochii new yorkezilor atunci când vorbește despre centrul cu pricina ca fiind și-un memorial pentru victimile din 11 Septembrie? Ce-ar fi mai duios pentru un japonez decât un centru cultural american la Hiroshima care să comemoreze printre altele și victimele făcute de aviatorii de pe Enola Gay!

Fiindcă el crede în profeți s-a gandit c-ar fi frumos să pună-n aplicare și învățătura lui `Īsā Alayhi As Salam, adică mai pe limbajul infidelilor, profetul Isus, și să mergă și-a doua milă. Problema este că el interpreteză cam literal mila asta a lui Isus și-ntr-o direcție foarte precisă adică spre Ground Zero. În loc să meargă cu-a doua milă, cât mai departe de demolări, acolo unde este moschea Masjid al-Farah și unde deja activează ca senior imam, el se oprește exact la 600 de piciore sau 180 de metri de locul unde WTC s-a împletit armonios cu American Airlines de-a creat un tohu wa bohu, mai rău ca la creațiune. Noua clădire sub forma unui minaret din sticlă și oțel se vrea o casă comună pentru toți urmașii lui Avraam, așa după cum spunea și sfântul imam Pavel ibn Tarsis, “acum dar rămân acestea trei: creștinismul, iudaismul și islamul; dar cea mai mare dintre ele este islamul.” (1 Saudiți 13,13)

Deși fratele profesor nu crede în conspirații, uite că mai sunt și unele în formă de minaret. Se spune că o înaltă față bărboasă din Islam ar studia direct cu îngerii despre punctele fundamentaliste ale bisericii. Da’ se pare că nu prea dă roade studiul. Nu se vede nici o influență. Frații tot bărbieriți și cu cravate umblă iar surorile refuză burka, atât pe cap dar mai ales pe picioare! Eu cred că studiază cu cine nu trebuie, nu e prea eficient îngerul, poate că s-a blocat pe undeva pe la ținuta surorilor sau pe la carnea de soia. Eu propun ca fața musulmană să studieze direct c-o față adventistă. Dacă n-o să țină ei sâmbăta atunci sigur ne luăm noi liber vinerea!

Salam Aleykom!

Reclame

2 gânduri despre „Islamofilia

  1. mai grigore……da-mi voie sa sar in sprijinul patriotilor.

    ai spus….
    „drumul islamiștilor spre inima Europei nu prea trecea prin țările românești, din motive lesne de înțeles: nu tu autostrăzi, nu tu parcări, nu tu WC-uri cu bideuri, nu tu șosea de centură, ci pe axa Belgrad – Buda (ce v-am zis eu!) – Viena”

    Eu zic totusi ca indiferent de lipsa de autostrazi/parcari/ WC…..turcii au descoperit potential la fetele TIR-iste. 😆 😆

    Acu revenind la marea fobie. Credeam ca lumea se panicheaza ca ne cotropesc chinezii fara sa ne dam seama. Da` na….religia pulesaza puternic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s